.

In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- Het Rheins / O' Ryans -

Enter, Reintszijweg 1b, Twente
Iers
Het Rheins / O' Ryans. Op Landgoed Het Rheins ligt het Iers restaurant O'Ryans. Het restaurant straald het gemoedelijke en het gezellige van de Ierse sfeer, prachtig gelegen in het mooie Twentse landschap.
Geschiedenis. Het Rheins bestaat sinds het jaar 2000 en heeft in de regio al een goede naam als het gaat om kwaliteit, sfeer en gemoedelijkheid. Het Rheins is ontstaan door een omschakeling van agrarisch bedrijf met melkkoeien en schapen naar een groot recreatie complex met diverse activiteiten, partyzalen en Iers restaurant.
Sfeer & interieur. De inrichting van het restaurant is gemoedelijk, sfeervol met een Iers accent. In het restaurant hebben we voor de kleintjes een speelhoek met tv en spelcomputer.
Keuken & kaart. De kaart is Iers getint, maar je vind ook een aantal Frans Nederlandse gerechten op de kaart. Ze proberen producten te gebruiken die uit ierland komen of daar geproduceerd worden. Het rund en kalfsvlees komt ook uit land. Het Lamsvlees op de kaart wordt door Landgoed Het Rheins zelf gefokt en geproduceerd. Het lamsvlees is van hoge en uitstekende kwaliteit.
Recensies. In 2005 is Het Rheins door Iens restaurantgidsen uitgeropen tot meest kindvriendelijk restaurant van Nederland.
Telefoon: 0547-383531
Website: http://www.het-rheins.nl/

Het Rheins / O' Ryans, Enter, Reintszijweg 1b, Twente
woendag tot en met zondag van 10.00 tot 21.00 uur