.

In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- Saksenstal Gerrit -

Overdinkel, Hoofdstraat 195, Twente
Nederlands
Saksenstal Gerrit. Gezellig en gemoedelijk restaurant in Saksische stijl met voor elke bezoeker wat wils. Al jaren een bekende locatie voor kleine, grote en bijzondere groepen, bruiloften, personeels- en familiefeesten. Tevens vind je bij dit restaurant het spannende smokkel- & textielmuseum!
Geschiedenis. Al meer dan 60 jaar een gerenomeerd familie bedrijf. Begonnen als ijsbereiders en uitgegroeid tot één van de betrouwbaarste adressen van Twente.
Sfeer & interieur. Gezellig en gemoedelijk in Saksische stijl, goed toegankelijk en vol Twentse gastvrijheid.
Keuken & kaart. Traditionele Nederlandse keuken met een te uitgebreide kaart en te ruim assortiment aan garnituren. Dus goed en lekker eten voor een scherpe prijs. Maar ook fijne diners, warm & koude buffetten en evt. een Tapas buffet.
Telefoon: 053-5381598
Website: http://www.saksenstal.nl/

Saksenstal Gerrit, Overdinkel, Hoofdstraat 195, Twente
Woensdags gesloten